14 mája, 2018 Nedostupné

Hospitality 2.0
Hotelierstvo a gastronómia tvoria základ služieb v cestovnom ruchu globálne nazvaných HOSPITALITY. Potreba neustálej zmeny a inovovanie služieb v ponuke hotelov a reštaurácií sa v súčasnosti stáva nevyhnutnosťou. Hostia očakávajú nové služby, inovatívne prístupy, či zaujímavé produkty, ktorými sa hotel, penzión alebo reštaurácia, odlíšia od iných zariadení.
Označenie HOSPITALITY 2.0 je výrazom, ktorý zdôrazňuje nevyhnutnosť prepnúť na vyššiu úroveň ponuky služieb aj v slovenskom cestovnom ruchu.
Práve na HORECA konferencii a Jarnom stretnutí hotelierov v Senci, ktoré organizuje Zväz hotelov a reštaurácií spolu s vydavateľstvom MAFRA, vám ponúkneme inšpiratívne príklady z branže, skúsenosti a overené nápady od top odborníkov z domova i zo zahraničia.
Novinkou konferencie je blok Hotel Technology Forum, v ktorom získate prehľad o novinkách v oblasti digitálnych riešení pre vaše prevádzky a informácie o zaujímavých startupoch pre oblasť HoReCa.
Viac informácií a vstup.